Palvelut

Teollisuusautomaatio ja teollisuuden kunnossapito vahvalla ammattitaidolla

Monipuolisiin teollisuuden automaatiopalveluihimme kuuluvat suunnittelu, toteutus sekä koulutus. Käytämme teollisuusautomaatiossamme OMRON-tuotteita, joista yrityksellämme on jo yli 20 vuoden kokemus. Tarjoamme asiakkaillemme myös kokonaisvaltaiset teollisuuden kunnossapitoratkaisut, joihin sisältyy vikakorjaus, huolto, huoltosuunnitelmat, koneasennukset sekä muutostyöt.

Hyödynnämme asiantuntemustamme laajasti palveluissamme. Yrityksellämme onkin mittava kokemus konepajateollisuuden koneista ja laitteista sekä vankka osaaminen mekaniikasta, sähköstä ja robotiikasta.

Palvelumme rakennetaan huolellisesti aina asiakkaan tarpeiden mukaan – kysy lisää!

Automaatiosuunnittelu

Suunnittelun lähtökohtina ovat aina asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tuotantokapasiteetin varmistamiseen tähtäävä paras mahdollinen toimintalogiikka. Nykyaikaisella tuotantoketjun optimoinnilla saavutetaan moninkertainen hyöty ja toimintavarmuus vanhaan verrattuna.

Automaatiojärjestelmien toteutus

Toteutamme tuotantoautomaation Omronin laadukkailla tuotteilla, jotka mahdollistavat haastavienkin tuotantoympäristöjen toteutukset. S.E. Automation kuuluu Omron Electronics Oy:n service-ketjuun. Tämä takaa asiakkaillemme teollisuusautomaation viimeisimmän teknologian. Rakennamme tuotantonne tarvitseman automaation huolellisesti, yhdessä vahvistettujen suunnitelmien pohjalta.

Koulutus

Jotta hyvin suunniteltu ja toteutettu tuotantoautomaatio toimii moitteettomasti ja ilman merkittäviä huoltokatkoja, tarjoaa S.E. Automation koulutuksen automaatiojärjestelmien käyttöön ja ylläpitoon. Perehdytämme myös asiakkaan huoltohenkilöstön laitteiden huoltoon.

Teollisuuden kunnossapito

Teollisuuden kunnossapito on kattava palvelukokonaisuus, johon sisältyvät myös vikakorjaus, huolto, huoltosuunnitelmat, koneasennukset sekä muutostyöt.

S. E. Automation Oy

0405550545

sami.enqvist@seautomation.fi

Harttusentie 36

17130 Vesivehmaa